经典的英语文章适合我们闲时练习英语阅读,下面我为大家带来,希望大家喜欢!
篇一:
I am an art student and I paint a lot of pictures Many people pretend that they understand modern art They always tell you what a picture is 'about' Of course, many pictures are not 'about' anything They are just pretty patterns We like them in the same way that we like pretty curtain material I think that young children often appreciate modern pictures better than anyone else They notice more My sister is only seven, but she always tells me whether my pictures are good or not She came into my room yesterday
'What are you doing' she asked
'I'm hanging this picture on the wall,' I answered 'It's a new one Do you like it'
She looked at it critically for a moment 'It's all right,' she said, 'but isn't it upside down'
I looked at it again She was right! It was!
我是个学艺术的学生,画了很多画。有很多人装成很懂现代艺术。他们总是告诉你一幅画的。当然,有很多画是什么意思也没有的。他们只不过是漂亮的图案。我们喜欢它们就像我们喜欢漂亮的窗帘布。我觉得小孩子们往往比任何人都更能欣赏现代绘画。他们观察到的东西更多。我的妹妹只有七岁,但她总能说出我的画是好还是不好。昨天她到我房里来了。"你干什么呢。她问。"我把这幅画挂到墙上,我回答。"这是一个新的。你喜欢吗。她用挑剔的目光一会儿。"这都是正确的,"她说,"但这不是颠倒的吗"我又看。她是对的!这是!
篇二:
Late in the afternoon, the boys put up their tent in the middle of a field As soon as this was done, they cooked a meal over an open fire They were all hungry and the food elled good After a wonderful meal, they told stories and sang songs by the campfire But some time later it began to rain The boys felt tired so they put out the fire and crept into their tent Their sleeping bags were warm and fortable, so they all slept soundly In the middle of the night, two boys woke up and began shouting The tent was full of water! They all leapt out of their sleeping bags and hurried outside It was raining heavily and they found that a stream had formed in the field The stream wound its way across the field and then flowed right under their tent!
在下午晚些时候,男孩子们把帐篷搭在一个领域中。一旦这是,他们在篝火上烧起了饭。他们都饿了,而且食物闻起来很香。一顿美餐之后,他们讲故事、唱歌的篝火。但过了些时候开始下雨了。孩子们感到累了,所以他们扑灭了火,爬进了帐篷。睡袋既暖和又舒适,所以他们都睡得很香。在半夜里,两个男孩醒来了,开始喊。帐篷里全是水!他们全都跳出睡袋,跑到外面。雨下得很大,他们发现地上已经形成了一个流。那小溪弯弯曲曲穿过田野,然后正好从他们的帐篷!
篇三:
Editors of newspapers and magazines often go to extremes to provide their readers with unimportant facts and statistics Last year a journalist had been instructed by a well-known magazine to write an article on the president's palace in a new African republic When the article arrived, the editor read the first sentence and then refused to publish it The article began: 'Hundreds of steps lead to the high wall which surrounds the president's palace' The editor at once
sent the journalist a fax instructing him to find out the exact number of steps and the height of the wall
The journalist immediately set out to obtain these important facts, but he took a long time to send them Meanwhile, the editor was getting impatient, for the magazine would soon go to press He sent the journalist two urgent telegrams, but received no reply He sent yet another telegram rming the journalist that if he did not reply soon he would be fired When the journalist again failed to reply, the editor reluctantly published the article as it had originally been written A week later, the editor at last received a telegram from the journalist Not only had the poor man been arrested, but he had been sent to prison as well However, he had at last been allowed to send a cable in which he rmed the editor that he had been arrested while counting the 1084 steps leading to the 15-foot wall which surrounded the president's palace
报刊杂志的编辑常常为了向读者提供成立一些关紧要的事实和统计数字而走向极端。去年,一位记者受一家有名的杂志的委托写一篇关于非洲某个新成立共和国总统府的文章。稿子寄来后,编辑看第一句话就拒绝予以发表。文章的开头是这样的:"几百级台阶通向环绕总统的高墙。"编辑立即给那位记者发去传真,要求他核实一下台阶的确切数字和围墙的高度。
记者立即出发去核实这些重要的事实,但过了好长时间不见他把数字寄来,在此期间,编辑等得不耐烦了,因为杂志马上要付印。他给记者先后发去两份传真,但对方毫无反应。于是他又发了一份传真,通知那位记者说,若再不迅速答复,将被解雇。但记者还是没有回复。编辑无奈,勉强按原样发稿了。一周之后,编辑终于接到记者的传真。那个可怜的记者不仅被捕了,而且还被送进了监狱。不过,他终于获准发回了一份传真。在传真中他告诉编辑,就在他数通向15英尺高的总统府围墙的1,084级台阶时,被抓了起来。
英语文章阅读
我们提高英语的水平寝室有很多种,有一种就是可以看一些英语的新闻和阅读,还有英语的电视剧和**,这样可以很快的提高我们的英语口语,接下来我给大家带来英语新闻,需要的同学们可以看一看。

课外阅读1
Apple has entered the textbook market The tech giant introduced iBooks textbooks a couple ofweeks ago when it announced its iBooks 2 platform
几周前,苹果公司在iBooks 2平台的发布会上正式推出iBooks,此举表明这一科技巨头正式进军教科书市场。
They are digital books in a variety of subjects from astronomy to zoology taking in science, maths, history and geography
电子教科书涵盖了从天文学到动物学等多种主题,包括科学,数学,历史和地理等科目。
Apple developed its iPad-based textbooks in conjunction with major textbook publishers Thecompany offers a collection of textbooks for high school students
苹果同一些知名教科书出版商展开合作,研发基于iPad平台的教科书。目前苹果已经推出了一套高中电子教材。
Apple claims it offers a "new textbook experience" and suggests its interactive iBooks textbooksare "the next chapter in learning"
苹果表示将创造一场 “教科书新体验”,并暗示这种互动式的电子教科书将会“开启学习的新篇章”。
It sounds like good news for pupils and students Think of it No more carrying heavy backpacksfull of textbooks Every textbook you require can be stored on your iPad
这听上去对于中小学生来说是个好消息。想想看,不用再背着装满课本的,沉甸甸的书包,因为所有书都可以储存在你的iPad里。
No more having to buy expensive textbooks which you will only use for a year or two and thensell or give away
也不必再去买那些昂贵的课本,这些课本只能用一两年,之后不是卖掉,就是送人。
Of course there's a catch You need to own an iPad and as you know, it is not cheap You alsoneed to buy digital textbooks, mostly priced each at $1499 (9474 yuan) or less
当然凡事有利就有弊。你需要拥有一部iPad,众所周知其价格不菲。此外你还要买电子课本,大多数定价不高于1499美元(合9474元人民币)。
Textbook publishing was worth $87 billion in the US alone last year Will digital books take overcompletely in education
去年,单是美国的教科书出版业的市值就达到87亿美元。那么电子书将会彻底抢占整个教育市场吗
Is learning going to evolve into something we do on an electronic tablet computer You canappreciate the attractions
我们正步入用平板电脑的学习时代吗你可以感受到这其中的魅力所在。
Instead of boring old textbooks which are quickly out of date you can have an interactivelearning experience
随着那些无聊又陈旧的课本被迅速淘汰,你便可以体验到互动学习的乐趣。
You can play videos, examine geometrical problems in 3D, listen to music and commentary, make notes and mark passages electronically You can also share stuff on social networkingsites with fellow students
你可以播放视频,利用3D来解析几何难题,收听音乐以及评论,在电子屏幕上记笔记,做文章注释,还可以与同学在社交网站上分享资料。
课外阅读2
There have always been people who have believed that lifelong learning is a worthwhileprocess Increasingly, scientific research is proving them correct and technology is making iteasier – adults can now take online college classes for the rest of their lives Even better, thisprocess makes the neighboring areas of the brain more resilient as well This means thatlearning can make what you already know stronger, too
总是很多人都认为,要活到老学到老,终身学习是值得的。科学研究不断发现,这种想法是正确的。并且科学技术正使得这种想法实现起来更加简单——成年人现在就可以在网上学习大学的课程,想学多长时间都可以。更妙的是,学习的这个过程会让大脑的分周边区域也更加富有弹性,这意味着学习也会让你更深入地了解已经知道的内容。
So, without further ado, here are ten more reasons why you should always keep learning:
因此,事不宜迟,看看你应该持续学习的十个理由吧。
1Fight Boredom Most people feel bored when they aren't challenged and boredom is thenumber one cause of bad decisions If you're constantly learning new things, you'll be lessprone to disinterest And, in today's world, there are plenty of opportunities to enrichyourself
1打发无聊时光。当觉得所做的工作没有挑战性时,大部分人就会感到无聊。而无聊是做出糟糕决策的首要原因。如果你在不断地学习新的内容,一般是不会兴趣索然的。在当今的世界中,你有很无数的机会来充实自己。
2Keep Your Brain Healthy A 2010 study out of the University of California at Irvine revealedthat learning keeps your brain functioning at a high level Just like you need to exercise yourbody's muscles and cardiovascular system, you need to exercise your brain to keep it in tip-topshape
2让大脑保持健康。2010年在加州大学欧文分校的一项研究表明,学习会让你的大脑以较高的水平进行运转。就像你需要锻炼身体肌肉和心血管系统一样,你也需要锻炼大脑,让它处于最佳状态。
3Grow Your Career If you learn new work-related skills, you'll be more likely to get apromotion or raise And, with the rise of online education, you can even enroll in certifiedprograms that allow you to learn and improve your career during your off-hours
3发展事业。 如果你学习和工作相关的新技能,你更有可能加薪升职。并且,随着在线教育的崛起,你甚至可以参加认证课程,在下班时间里学习和改善自己的职业生涯。
4 Model Positive Behavior for Your Kids If you expect your children to focus in school and takethe time to learn their lessons, you should exhibit the same commitment to self-improvement in your daily life
4为你的孩子树立积极的行为榜样。如果你希望孩子在学校里能专心学习并花时间去学习课程,在日常生活里,你也应该致力于自我改善。
5 Fight Alzheimer's Disease According to Science Daily, continued learning can slow thephysical process of Alzheimer's Disease You'll be healthier longer
5对抗老年痴呆症。据《每日科学》报道,持续学习会减慢老年痴呆症的物理变化过程。 这样你身体健康的时间会更长一些。

6 Keep in Touch With The World If you don't know the latest fashion, comedy and newstrends, you'll sound outdated and out-of-touch By trying new things and learning new ideas, you'll better be able to relate to those around you
6与世界同步。如果你不知道最新的流行趋势、喜剧和新闻,人们就会觉得你落伍了。尝试一些新的事物,学习一些新的想法,你能更好地处理身边的关系。
7 Find and Increase Your Pleasure Learning isn't necessarily a chore If you're interested in ahobby such as cooking, learning new recipes and cooking processes can be enjoyable It canmake you appreciate your hobby even more
7发现并增加自己的乐趣。学习并不一定是枯燥的。如果你有某种爱好比如厨艺,学学新的菜谱和做菜的流程,会让你感觉很愉快。这样你会更加喜欢自己的爱好。
8 Look at the World with Fresh Eyes Scientists believe that much of what is called creativity issimply the ability to apply skills learned in one setting to problems in another setting If you'realways learning, this means that when you face a familiar problem, you may be able to come atit with an unorthodox solution, based on your new knowledge
8用崭新的视角来观察世界。 科学家们相信,所谓创造性,绝大程度上是把一种环境中学到的技能应用到了另外一种环境中。如果你总在学习,那么当你遇到一个熟悉的问题时,你很可能利用所学的新知识,使用一种非传统的解决方案来解决问题。
9 Keep Abreast of Technology Computers become obsolete within a few years If you're notconstantly learning new things about technology, you're falling behind Which means you'llmiss out on social, business and technological opportunities, simply because you didn't keepup
9紧跟科技潮流。计算机在几年内就可能过时。如果你不经常学习和科技相关的新事物,那你就落伍了。你会错过社交、商业和科技上的机遇,而这一切仅仅是因为你没有跟上科技的潮流而已。
10All the Greats are Doing It Think of anyone, in any field, who is truly brilliant at what theydo They got where they are through constant self-improvement Truly talented people areconstantly learning and implementing new skills It's worth joining them in this passion
10所有的成功人士都在学。随便想想,在任何领域非常突出的人士,他们都是通过不断的自我提高才成功的。真正有才华的人们都在不断地学习并应用新的技能。和他们一样保持学习的激情,是非常值得的。
There are plenty of fabulous reasons to keep learning new things, regardless of what they are Forming new connections in your brain doesn't have to be difficult, though it would certainly bea good idea to make sure it was some of the time Now, it’s time to go out there and just do it
英语阅读短文摘抄经典美文
在学英语的过程中,阅读非常重要,多读,多看,多背一些文章,对于语感的`形成,内容的积累,都非常关键。 Passage 1Woodpecker
There are many apple trees in a garden They’re good friends One day an old tree is ill There are many pests in the tree Leaves of the tree turn yellow The old tree feels very sad and unwell Another tree sends for a doctor for him At first, they send for a pigeon, but she has no idea about it Then they send for an oriole, and she can’t treat the old tree well Then they send for a woodpecker She is a good doctor She pecks a hole in the tree and eats lots of pests At last the old tree becomes better and better Leaves turn green and green
Passage 2A Busy DayToday is Sunday! On Sundays, I usually play the fluteMy father usually reads the newspaper My motherusuallycleansthe house Buttoday my mother is in bed She is ill My father has to do the housework Now, he is cleaning the house Sam, can you help me Yes, Dad! Now, we’re washing the car Where’s my sister, Amy She is playing my flute What a lucky girl!
Passage 3The dog and his reflectionOne day a dog with a piece of meat in his mouth was crossing a plank over a stream As he walked along,helookedintowater,andhesawhis reflection He thought this was another dog carrying
a piece of meat And he felt he would like to have two pieces So he snapped at the reflection in the water, and of course, as he opened his mouth, the piece of meat disappeared quickly
Passage 4An honest boyTony is seven years old He is an honest and polite boy One day, it was Sunday Tony, his sister and his mother stayed at home He was watching TV and his sister was reading books His mother was washing clothes Just then, his father came back with a bag
of pears Tony likes pears very much and he wanted
to eat one His mother gave him four and said, Let’s sharethem Whichpeardo youwant, Tony asked his mother The biggest one, mum What said his mother, You should be polite and want the smallest one Should I tell a lie just to be polite, mum
Passage 5A birthday partyToday is Susan’s birthday She is nine years old Her friends are in her home now There is a birthday party in the evening Look! Mary is listening to the music And Tom is drinking orange juice Jack and Sam are playing cards on the floor Lily and Amy are watching TV Someone is knocking at the door It’s Henry He brings a big teddy bear for Susan The teddy bear is yellow Susan is very happy All the children are happy They sing a birthday song for Susan
Passage 6The Farmer and the SnakeIt was a cold winter dayA farmer found a snake on the ground It was nearly dead by cold The Farmer was a kind man Hepicked up thesnake carefully and put it under the coat Soon the snake Began to move and it raised its mouth and bit the farmer Oh, My god! said the farmer, I save your life, but you thank me in that way You must die Then he killed the snake with a stick At last he died, too
Passage 7Two Young TreesTwo young trees are standing on the top of the hill Their names are Tim and Alan
One day, it’s sunny and warm Some birds are singing in the trees The wind blows, and the trees are talking What do you want to be when you grow up’’ asks Tim I’m not sure I think I want to be a chair or a desk answers Alan, Maybe I want to be
a toy box or a baseball bat I like childrenWhat do you want to be when you grow up asks Alan Me says Tim, I just want to be a tree I want to be
a house for birds and spiders I want to have many apples And when it’s sunny and hot, people and animals can stand under me
阅读是 学习英语 的基础,对于 英语学习 者来说培养自己的阅读能力十分重要,下面我为大家带来 英语阅读 短文摘抄,欢迎大家阅读!
英语阅读短文摘抄篇一:
In 1858, a French engineer, Aime Thome de Gamond, arrived in England with a plan for a twenty-one-mile tunnel under the English Channel He said that it would be possible to build a platform in the centre of the Channel This platform would serve as a port and a railway station The tunnel would be well-ventilated if tall chimneys were built above sea level In 1860, a better plan was put forward by an Englishman, William Low He suggested that a double railway-tunnel should be built This would solve the problem of ventilation, for if a train entered this tunnel, it would draw in fresh air behind it Forty-two years later a tunnel was actually begun If, at the time, the British had not feared invasion, it would have been completed The world had to wait almost another 100 years for the Channel Tunnel It was officially opened on March 7,1994, finally connecting Britain to the European continent
1858,法国工程师,托梅二十一公里,计划到了英国一个长21英里隧道的英语频道。他说,这将有可能建立一个平台的中心通道。这个平台将用作码头和火车站。隧道通风良好如果高大的烟囱状海拔。1860,提出了一个更好的计划由一个英国人,威廉低。他提议建一条双轨隧道。这将解决通风问题,因为如果一列火车开进隧道,它就把新鲜空气的背后。四十二年后,隧道真的开始。如果,当时,英国不害怕入侵的话,它会被完成。世界不得不再等将近100年的英吉利海峡隧道。这是3月71994正式开通,将英国与欧洲大陆的。
英语阅读短文摘抄篇二:Jeremy Hampden has a large circle of friends and if very popular at parties Everybody admires him for his great sense of humour -- everybody, that is, except his six-year-old daughter, Jenny Recently, one of Jeremy's closest friends asked him to make a speech at a wedding reception This is the sort of thing that Jeremy loves He prepared the speech carefully and went to the wedding with Jenny he had included a large number of funny stories in the speech and, of course, it was a great success As soon as he had finished, Jenny told him she wanted to go home Jeremy was a little disappointed by this but he did as his daughter asked On the way home, he asked Jenny if she had enjoyed the speech To his surprise, she said she hadn't Jeremy asked her why this was so and she told him that she did not like to see so many people laughing at him!
杰瑞米汉普登有一大群朋友如果很受欢迎的人。人人都钦佩他那绝妙的幽默感--人人,就是说,除他6岁的女儿珍妮。最近,杰瑞米的一个最亲密的朋友请他在一个婚礼上祝词。这是杰瑞米所喜欢的那种事。他认真准备了讲稿,带着珍妮去婚礼。他包含了很多有趣的 故事 ,并在讲话,当然,这是一个巨大的成功。他刚一讲完,珍妮就告诉他说她想回家。杰瑞米因此感到有点扫兴,但他还是按照女儿的要求做了。在回家的路上,他问珍妮是否喜欢演讲。使他吃惊的是,她说她不喜欢。杰瑞米问她为什么不,她告诉他,她不愿意看到那么多的人嘲笑他!
英语阅读短文摘抄篇三:Firemen had been fighting the forest for nearly three weeks before they could get it under control A short time before, great trees had covered the countryside for miles around Now, smoke still rose up from the warm ground over the desolate hills Winter was coming on and the hills threatened the surrounding villages with destruction, for heavy rain would not only wash away the soil but would cause serious floods as well When the fire had at last been put out, the forest authorities ordered several tons of a special type of grass-seed which would grow quickly The seed was sprayed over the ground in huge quantities by aeroplanes The planes had been planting seed for nearly a month when it began to rain By then, however, in many places the grass had already taken root In place of the great trees which had been growing there for centuries patches of green had begun to appear in the blackened soil
消防队员与森林大火搏斗了近三个星期才把火势控制。不久之前,高大的树木覆盖着方圆数英里的土地。现在,仍然升腾着烟雾,弥漫在荒凉的山丘上温暖地面。冬季即将来临,山丘对周围的村庄具有毁灭性的威胁,因为大雨不仅会冲走土壤,而且还会引起严重的水灾,以及。在大火最后被扑灭后,森林管理当局订购了好几吨特殊类型的草籽生长迅速。这种草籽大量地飞机。飞机撒播近一个月,当它开始下雨。当时,然而,很多地方的草已经生了根。在地方的大树已经生长了许多世纪的补丁绿色开始出现在这片烧焦的土地。
英语阅读短文摘抄相关 文章 :
1 精美双语散文摘抄阅读
2 100字英语美文摘抄

3 英语美文摘抄阅读
4 经典英语美文阅读摘抄
5 晨读英语美文精选摘抄
以上就是关于英语经典阅读文章全部的内容,包括:英语经典阅读文章、课外的英语阅读文章、英语文章阅读等相关内容解答,如果想了解更多相关内容,可以关注我们,你们的支持是我们更新的动力!


